tiistai 9. joulukuuta 2008

Hiustenhoitoa Lushin tyyliin

Ajatus shampoopalasta on jokseenkin erikoinen, se herättää uteliaisuutta ja kysymyksen voiko moinen edes toimia? Olen nyt muutaman kerran käyttänyt Squeaky Green -shampoopalaa ja olen ällistynyt: palaa ei tarvitse hieraista montaa kertaa märkiin hiuksiin ja se totisesti vaahtoaa! Riittävyydestä en vielä osaa sen kummemmin sanoa mutta niiden kuulemma pitäisi olla pitkäikäisiä. Lushissa on myytävänä monenlaisia shampoopaloja ja kiinteitä shampoita, tästä minun yksilöstäni sanotaan näin:

Ruusun ja vanilijan tuoksuinen aromaterapia shampoopala, joka hoitaa ja puhdistaa tuoreiden yrttien avulla. Erittäin suosittu!   
Squeaky Green on shampoopala, joka tuoksuu virkistävältä yrttiseltä Go Green -tuoksulta ja on erinomainen hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Ravinteikas nokkonen, uudistava rosmariini, puhdistava teepuu ja stimuloiva piparminttu rikastuttavat hiuksesi ja auttavat karkottamaan tai estämään hilsettä.

Itse en allekirjoita tuota ruusun ja vaniljan tuoksua, lähinnä se on ehkä sellainen miedon yrttinen, ei hyvä eikä paha. Tuoksu ei ole myöskään mitenkään voimakas. En tiedä onko esim. vaniljan tuoksu kadonnut säilytyksessä, en nimittäin ottanut sitä heti käyttööni. Niin tai näin, suosittelen kokeilemaan shampoopaloja!


Ja sitten on pienoisen pettymyksen vuoro. Jungle kiinteä hoitoaine ei ole minun mielestäni kovin kummoinen. Näin Lush sanailee siitä:

Tukka kuin villipeto? Hedelmäinen Jungle-hoitoaine kesyttää sen.
Kiinteä, trooppisen hedelmäinen hiushoito kaikille hiustyypeille. Hiero hoitoainepalaa kaikkialle hiuksiin  anna vaikuttaa hetki ja huuhtele lopuksi.

Mielestäni sen käyttö on hankalaa, menee tovi jos toinenkin palaa hinkatessa. Ei siis mikään kiireisen ihmisen hoitoaine. Ilmeisesti tätä ei kyllä tarvitsisi annostella edes paljoa mutta siltikin sen käyttö on hankalaa. En tiedä onko sitten kyse totuttautumisesta vai mistä. Hoitavuus ei myöskään saa kehuja, ei hiukseni nyt ihan hoitamattomilta tunnu mutta ei lopputulos ole paraskaan. En sano etteikö tämä toimisi joillakin, olen lukenut tästä myös positiivisia kommentteja. Näemmä Lushilla ei ole muita kiinteitä hoitoaineita myynnissä kuin tämä, ainakaan tällä hetkellä. Ja mitä tulee tuoksuun, en kyllä havaitse siinä mitään trooppista hedelmäisyyttä =D Ehkä tässäkin on kyse siitä, että säilytyksessä aromit ovat haihtuneet... Tästä ei siis tule suosikkiani tekemälläkään.

Edit. Blogin siirron yhteydessä etsin kuvat uudestaan ja näemmä Junglen ulkomuoto on muuttunut. Valitettavasti en tiedä onko sen tai shampoopalan koostumuskin muuttunut vuosien varrella, hoitoaineen käyttöön liittyen on kyllä tullut seuraava lisäys: 'Voit myös liottaa palaa lämpimässä vedessä hetken, jolloin sen pinta sulaa pehmeäksi. Sitten voit silotella sulaneen hoitoaineen hiuksiisi, ja saat todella tehokkaan, kermaisen hoidon!' ja shampoopalaan on tullut seuraavanlainen lisäys: 'Tehokas syväpuhdistus sopii myös hiuksille, joihin käytetään paljon muotoilutuotteita', myös aiemmin mainittu viittaus Go Green-tuoksuun on poistunut, ehkäpä ko. tuoksu on sitten poistunut heidän valikoimistaan, mene ja tiedä.


(Kuvat täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti