perjantai 9. tammikuuta 2009

Muutamat saippuat

Nyt sitten arvioita muutamasta Lushin saippuasta. Kyseisten tuotteiden arviointi on kyllä vähän niin ja näin, meinaan että hommansahan ne hoitavat joten ehkä kyse on lähinnä makuasioista =) 
 The Godmother



Jos pidät karkkimaisista tuoksuista, pidät varmasti tästä saippuasta joka tuoksuu vaniljalle ja vadelmalle (on kuulemma hurjan suositun Snow Fairyn hajuinen) eli kyllä kannattaa kokeilla jos vaan raskii tuhlata pennosensa tähän, nam!
 Spice Curls 



Tämä ei sitten olekaan mikään makea saippua, itselläni tulee tuoksusta mieleen piparkakku/glögi tai peräti hammastahna! Mutta se ei ole ollenkaan paha tuoksu, päinvastoin se tuo mukavaa vaihtelua. Saippua sisältää ties mitä mausteita ja lisäksi se kuorii ihoa. Mukava tuttavuus tämäkin.
 Angels Delight



Tätä en ole testannut muuten kuin tuoksuttelemalla mutta hyvältä vaikuttaa, tuoksu on mukavan hedelmäinen joten tuskin tulen pettymään. Huomatkaa kuitenkin että tätä saippuaa ei saa koko ajan Lushilta, tämä on joku kausijuttu. Jos siis mielit tätä itsellesi niin kipinkapin shoppailemaan! (Ja kaikki kuvathan ovat peräisin Lushin sivuilta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti