torstai 29. heinäkuuta 2010

Tuotearvioita ilman varsinaista testausta

Tämä on totisesti hiukan erikoinen tuotearvio, enhän ole edes testannut tuotteita vielä ;) Mutta, minä kun vaan tiedän näiden olevan ihania tuotteita. Olen myös lukenut joistain näistä sellaisia ylistyspostauksia ettei tietämykseni voi olla ihan väärässä. No mutta, sitten asiaan. Nämä kaikki ihanuudet ovat ostettu Viron reissultani joten jos olet suuntaamassa sinne, ehkä tästä jutusta on jotain hyötyä. Ensimmäisenä muutama sananen niistä jutuista joita hehkuttelin mielessäni jo pitkään ennen matkaa. Niitä kun oli ihan pakko saada. Kysehän on siis Fruttinin mielettömän herkullisista vartaloemulsioista.


Mmm, todellakin, lukemani hehkutukset eivät olleet mitään potaskaa. Nämä tuoksuvat syötäviltä! Kaikki muut tuossa kuvassa ovat kropparasvoja, ainoastaan tuo vasemmanpuoleinen on vartalolle tarkoitettu kuorinta-aine. Mutta voi että mua kiukuttaa kun en ostanut näitä enempää. Ostin näitä Tallinnan Kaubamajasta ja vielä silloinhan en tiennyt mitä herkkuja nämä oikeasti ovat. Pärnussa sitten nuuhkuttelin näitä ja rakastuin. Koetin metsästää näitä sieltäkin, mutta ainoat mitkä saalistin itselleni olivat tuo kuorinta-aine ja oikealla oleva vadelmantuoksuinen vartaloemulsio. Jostain syystä Pärnussa nämä eivät kävelleet vastaani =( Harmitti kyllä vietävästi kun paluumatkalla aika Tallinnassa oli niin rajallinen etten voinut tehdä uusintahyökkäystä Kaubamajaan. Myöskään sataman lähellä olevassa kaupassa niitä ei ollut. Ja voin kuvitella jotta mun tuurilla niitä tietty oliski ollut jossain sataman lähellä olevassa putiikissa. Vaan eipä auta itku markkinoilla, näitä täytyy vaan käyttää säästäen. Kunpa näitä tulisikin Suomeen tai kunpa näitä voisi tilata jostain... Citymarketissahan on ollut jotain Fruttinin pakkauksia, mutta se ei paljon lohduta. Koko valikoimahan tänne pitäs saada. Hmm, pitäisiköhän meidän kosmetiikkahullujen tehdä tästä jokin kansanliike..?

No mutta, ei jäädä suremaan, seuraavaa ihanuutta kun näemmä saakin tilattua (muistaakseni) Pretty.fi -kaupasta. Oi sitä iloa kun havaitsin ko. asian, mitä siitä vaikka se maksaa hiukan enemmän täällä meillä =)


Nappasin tämänkin Kaubamajasta sen kummemmin nuuhkimatta ja kieltämättä hiukan harmitti kun en ostanut saman sarjan muita suihkugeelejä, ainakin tämä sitruunainen versio vie kielen mennessään. Oikein hykertelin mielessäni, jokunen aika sittenhän kuolailin Body Shopin sitruunan tuoksuista suihkugeeliä joka oli mielestäni liian kallis. No, tämä on kyllä yhtä nami ja vieläpä halvempi, hah! Tätäkin siis suosittelen hankkimaan jos sitruunan tuoksu miellyttää.

Ja sitten lisää suihkugeelejä... Kuten arvata saattaa, näidenkin kohdalla harmittelen sitä etten kahminut näitä tämän enempää.


Yllätyttekö jos kerron näidenkin hurmanneen minut? Näin siis pääsi käymään ja suihkugeelituhlarina minua melkein itkettää ottaa nämä käyttöön, näitä kun ei tietääkseni voi tilata mistään. Näiden kohdalla olenkin vakaasti päättänyt olla tuhlaamatta ja otan takuulla pesukukan käyttöön ettei pisaraakaan mene hukkaan.
Että sellaisia shoppailuja tuli tehtyä. Voi olla että esittelen näitä myöhemmin lisää, siis jos näistä löytyy jotain erityismainintaa. Muussa tapauksessa voimme päättää näiden olevan erinomaisia tuotteita, eikös juu? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti