maanantai 3. tammikuuta 2011

Pikku raportti parista Suhadasta

Tässä kirjoituksessahan kerroin ostaneeni Lidlin Suhada-sarjan tuotteita ja nyt voisin lausua muutaman sanasen parista tuotteesta. Eli tarkemmin ottaen yö- ja päivävoiteesta.


Tuossa aikaisemmassa kirjoituksessahan hämmästelin tuotteiden suurta alkoholipitoisuutta ja nettiä selatessani huomasin muidenkin ihmetelleen sitä. Esimerkiksi yövoiteessa alkoholi on INCI-listassa kolmannella sijalla ja päivävoiteessa peräti toisella sijalla. Ilmeisesti alkoholi on säilöntäaineena näissä, mutta en vain kykene olemaan ihmettelemättä sitä miksi alkoholia on näissä niin paljon... Ei nämä ihan luokattomia voiteita ole, mutta enpä ole ostamassa näitä lisää. Tuoksut ovat ok, paitsi että kyllä sen alkoholin vivahteen haistaa voiteista, valitettavasti. Ja kuten taisin aiemminkin mainita, päivävoide ei ole minulle tarpeeksi kosteuttava näin talvisaikaan. Yövoide kosteuttaa paremmin, mutta kyllä sekin voisi olla hivenen kosteuttavampi. Jonkin sortin pettymyksiä siis, juurikin tuon alkoholin vuoksi.

No, kävinhän minä kuitenkin shoppailemassa lisää näitä Suhadoita. Ostin varastoon toisen käsivoidetuubin, toivottavasti se ei osoittaudu pidemmällä aikavälillä pettymykseksi. Muutaman kokeilukerran perusteella kun ihan tykkäsin siitä. Lisäksi hamsteroin nämä palasaippuat ja näille minulla on kovat odotukset, nämä kun tuoksuvat todella hyvälle! Pitäkää siis peukkuja etten pety näihinkin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti