torstai 10. helmikuuta 2011

Kikkaratestailua

Tämäpäs harvinaista, pitkästä aikaa postaus joka tulee reaaliajassa. Päätin julkaista tämän tosiaan heti, eräs lukija kun aikoinaan kysyi erästä seikkaa asiaan liittyen ja vasta eilen toteutin kokeiluni. Eli, tässä postauksessahan aiheena oli Remingtonin Pearl Wand ja kommenteissa lukija kysyi mitä aineita käytin. Ja minähän aioin vinkata jatkossa jos löydän jonkin hyvän aineen. No ööh, rehellisyyden nimissä todettakoon että ehkä on olemassa vieläkin parempia aineita, mutta ihan tyytyväinen olin tähän tuotteeseen. Eh, totesin kommentissa senkin, että mulla piisaa tököttejä ihan omasta takaa eli ei tartte lähteä ostoksille. No jaa, tämä on kyllä uusi tuttavuus..mutta hei, en varsinaisesti ostanut tätä, valitsin tämän kaupan päälliseksi tilatessani tuotteita Dermoshopista. Siinähän on vissi ero, eikös juu? ;) Tällaisesta tuubista on siis kyse.


Nyt moni saattaa hieraista silmiään epäuskoisesti, lukeehan tuossa selkeästi 'Straightening & protecting cream'. Joo, epäusko meinasi vallata minunkin mieleni. Mitä ihmettä, ei tämän mikään suoristusvoide pitänyt olla, tämänhän piti olla muotoiluvoide! Kuvaustekstissä ei nimittäin mainittu tuosta suoristavuudesta mitään. Tai no, sanottiinhan siinä mm. näin: 'Se suojaa hiuksia lämmöltä esimerkiksi suoristusrautojen ja hiustenkuivaimen käytössä, tekee hiukset pehmeiksi, parantaa muotoiltavuutta ja lisää kiiltoa'. Nooh, muotoiluvoidehan tämä on, mutta mietin kyllä ensin onko tästä siihen tarkoitukseen mihin itse tätä kaavailin. Vaan eihän se oo niin justiinsa, joten päätin kokeilla. Ja eipä mitään, kyllä minä sain kiharat aikaiseksi. Eli tämä soveltunee siihenkin hommaan ihan hyvin. Toki tahtoisin jonkun oikean kiharavoiteen, mutta tällä hetkellä en ole hankkimassa sellaista. Käytän siis tätä ja muita ennestään omistamiani tuotteita. (Joita siis myöskin pitää vielä testailla).

Tuosta suoristavuudesta pitää mainita muutama sananen. Uskon tämän olevan mainio suoristaja. Kun länttäsin tätä hiuksiin ja sen jälkeen harjasin ne, huomasin hiusteni olevan suoremmat. Voin vain kuvitella millaisen tuloksen saa tällä+föönillä/suoristusraudalla, tuote olikin saanut Dermoshopin sivuilla yhden kommentin jossa sitä kehuttiin. Kannattaa myös katsoa vähän hiuksiaan sitten kun niitä harjailee, minä huomasin etuhiuksissani valkoista töhnää ja semmoinen jos mikä voi näyttää epäilyttävältä jos sitä ei harjaa pois... Mutta, suosittelen kyllä tätä, hintakaan ei ole hirvittävän paha, tämä kustantaa 6,80 €.

Mutta niin, vieläkään en ole saanut kokonaan poistetuksi sitä kuivat kiharat-efektiä. Kiiltoseerumit auttavat jonkin verran, itse olen kokeillut tätä, mutta sekään ei auttanut ihan niin hyvin. Olenkin tullut siihen tulokseen, että ehkä kihartamistekniikassani on parantamisen varaa ja ehkä huonokuntoiset hiukset (osa tukastani on takuulla huonossa hapessa) eivät vaan näytä millään hyviltä. Kokeilut siis jatkuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti