sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kuorintaa kasvoille ja kropalle

Aikoja sitten ostin Tokmannilta kuorinta-aineen joka soveltuu kasvoille ja vartalolle. Käyttöön se pääsi vasta nyt ja kropalla en aiokaan sitä edes testailla, ostinhan tämän ihan vain nassuani ajatellen. Tämä maksoi huimat euron ja kerran myöhemminkin näin tämän olevan myynnissä yhtä halvalla. Hinnalla tätä ei tosiaankaan ole pilattu.

Meinaan aina sekoittaa tämän Oil of Olay -sarjaan (vai onkos se nykyisin pelkkä Olay...), käykö kenellekään muulle näin?


Mömmö on sitten tällaista.


Koostumukseltaan kuorinta-aine on sellaista vetelähköä voidetta/emulsiota ja minun mielestäni kuorivia hippusia saisi olla vähän enemmän. Mutta, mitä voikaan odottaa euron ihmeeltä... Tuoksu tässä on hyvin mieto, tämä ei melkeinpä tuoksu millekään. Kuorivien hippusten vähyydestä huolimatta tämä on kyllä ihan ok tuote, varsinkin jos haluaa käyttää vähemmän tehokkaita kuorinta-aineita. Eli ei muuta kuin kyttäilemään tätä Tokmannille (toki näitä saattaa olla myynnissä muuallakin, niistä  paikoista minulla ei vain ole tietoa).

Noh, sitten se kropan kuorintaan käyttämäni aine. Vihdoinkin korkkasin Virosta ostamani Fruttinin Milky Orange kuorinta-aineen ja voihan pojat, tässä on kyllä melkoisen tehokas kuorija! Rakeita on paljon ja ne todellakin kuorii ihoa. Herkkähipiäisten kannattaa olla varovaisia tämän kanssa. Tuoksu tässä on juurikin nimensä mukainen maitomaisen appelsiininen. Tästä tuotteesta tykkään täysillä, harmi kun näitä ei saa Suomesta.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti