tiistai 10. heinäkuuta 2012

Voittajafiilis

Moni teistä varmasti samaistuu minuun, siis tiedättehän sen tunteen kun saa jonkun julmetun kokoisen tuotteen kulutettua loppuun? Muistattekos tämän valtavan purkin josta olen kertonut tarkemmin täällä.


Tuotehan oli kaikin puolin ihana, mutta kyllä vain puolen litran purkin käyttäminen alkoi välillä maistua puulta... No, ihan joka päivä en edes jaksanut sitä käyttää, oon välillä laiskimus kropan rasvailun suhteen. Vaan lopulta tilanne näytti tältä ja arvannette kuinka tyytyväinen olin, saisinhan korkata pitkästä aikaa jonkin toisen vartalovoiteen ;)

Jipii, pohja häämöttää!


Tällä hetkellä käytössä onkin Victoria's Secretin Pear glacé (sugared pear & casaba melon) vartaloemulsio. Tämänkin ostin pois Kisulta, kiitosta vaan vielä kerran =)


Ja arvaatte varmaan mitä pidän tästä..? No, ihanahan tämä on ♥ Ainoastaan pienen pettymyksen koin tämän kanssa, tämä ei tuoksu niin päärynäiselle kuin toivoisin, itse havaitsen tässä enimmäkseen tuon melonin tuoksun. Vaan eipä tuo haittaa, hyvän tuoksuinen tämä on siltikin ja kroppakin kiittää. Jossain määrin himottaisi tästä se vartalosuihkekin, mutta jospa malttaisin mieleni jonkin aikaa (eli kunnes saan kulutettua entisiä haisujuttuja pois).

4 kommenttia:

 1. Purkkien uutta elämää on kiva seurata :)

  VastaaPoista
 2. Se on todellakin voittaja-fiilis, kun saa jonkun ison purkin loppumaan (sitä päivää itsekin odottaessa :D ).
  Tuossahan ei taida olla enää kuin 2-3 kerraksi tavaraa :).

  Voi että, mäkin haluan testata nuita Vioctoria's secretin tuotteita (niin ja tuota fruttinia edelleen :D).

  VastaaPoista
 3. Juu tiedän tunteen, musta tommoset isot purkit on raivostuttavia, mutta silti se pitää saada. Varsinkin kun kyseessä on ihana fruttini.

  VastaaPoista
 4. Kisu: =D

  Anzu-Anssu: Jep, tuossa vaiheessa ei tainnut mennä kauaakaan kun sain purkin tyhjäksi ja toki sitä aina loppua kohden saattaa holvata tuotetta tavallista enemmänkin ;)

  Tia: Totisesti Fruttinille voidaan antaa anteeksi tällaiset jättipurkit =)

  VastaaPoista